2009. december 30., szerda

SZÍVBETEGSÉGBEN SZENVED?*


A Hannah Montana 17 éves sztárjának nem elég, hogy már gyerekkorában nyakába szakadt a hírnévvel járó őrület, még a szíve sem bírja jól a stresszt. Nem jó hivatást választott.

Az orvosok szerint egyáltalán nem súlyos Miley Cyrus állapota, celebünknek ugyanis tachycardiája van, vagyis időről időre szaporán kezd el verni a szíve. Ezt főleg a stressz okozza, ami ugye a sztársággal elég gyakran együtt járó tünet. Bár mi aggódnánk Miley helyében, hogy a túlzott idegeskedés egyszer szó szerint a sírba viszi, ő egészen egyedi megoldást talált arra, hogy egy feszült helyzetben megnyugtassa magát.

"Ha stresszes szituba keveredek, egyszerűen megpróbálok a háttérbe húzódni, visszavonulni, és elképzelem, hogy 10 évet előre utaztam az időben. Aztán elképzelem, hogy ami idegesített változtat-e egyáltalán valamit azon, ahol 10 év múlva szeretnék lenni. Általában semmit sem. Ez megnyugtat. Szinte mindig segít nekem ez a trükk."

Van benne valami, a pozitív gondolkodás és a problémától való eltávolodás általában segít, hogy tisztán lássuk a saját helyzetünket, és könnyebben megoldást találjunk az adott problémára. Miley jól csinálod, de ettől nem árt még elmenni orvoshoz. Viszont írhatnál egy tanácsadó könyvet! Naa?!?!?!

neon.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése