2009. december 28., hétfő

MILEY TETOVÁLTATNÁ TAYLOR SWIFTET*

A Cyrus-család kicsit kattant, hiszen - bár Mileynak még nincs tetoválása, de már tervezi - az egész család rendelkezik néhány egyedi képpel a testén. És most erre akarja rávenni Miley Taylor Swiftet is.

Miley Cyrus őrült ötlettel állt elő. Azt találta ki, hogy Taylor Swift tetováltassa magát, még hozzá a Just Breath szöveget kellene magára varratnia, valahová a testére, azt már ő döntheti el - milyen kedves. Nem csodálkozunk, hogy Mileynak ilyen ötlet jutott az eszébe, hiszen már az egész családja tetováltatva van, élükön a bátyjával, Trace Cyrus-szal. A Metro Station énekesének már van közös tetkója az apjával, és nem sokára lesz egy újabb az anyjával. Már csak Miley hiányzik a sorból, de valószínűleg ő is hamar csatlakozik.

Taylor Swift viszont nem olyan könnyű eset, mint a Cyrus család. Teljesen elborzad már annak a gondolatától is, hogy egy tű érjen a bőréhez, nem hogy még tinta is kerüljön a bőre alá.

"Az anyám tutira megölne, ha tetováltatnám magamat. Ráadásul gyűlölöm a tűket."

Hát, bár nem ítéljük el a tetoválásokat, ha azt valaki jól megfontoltan és ésszel csinálja, azért az mégis csak fura, hogy valaki megpróbál rábeszélni egy másik embert a tetováltatásra. Főleg, ha az illető irtózik tőle. Taylor, nem hagyd magad!

neon.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése