2009. december 30., szerda

ÉRDEKES INFÓK A PARTY IN THE USA KLIPPRŐL, THE LAST SONG THAILER*

Utánanéztem a Party In The U.S.A. című számnak. Érdekes infókat találtam :) Olvassátok el!
-------------------------------
A Party in the U.S.A. című klipet Chris Applebaum rendezte, és az Egyesült Államokban szeptember 23-án mutatták be. Applebaum azt mesélte a klip tervezéséről, hogy Miley azzal kereste meg, hogy egy olyan klipet szeretne, ami a szülei kapcsolatának kezdetére hasonlít, valamint a kedvenc filmje, a Grease is benne van. A Grease több mint 30 éve, 1978-ban készült, és a klip rendezője szerint Miley klipjét "az a jelenet ihlette, amiben John Travolta énekel, kiszáll egy autóból és a játszótérre megy, beleül az egyik hintába és énekel, míg a háttérben képek váltakoznak."

A videó elején Miley egy autós moziba érkezik, aminek a neve Corral Drive-In. Ez volt Miley szüleinek az egyik első randihelye, és egy olyan autót vezet, amilyen az anyukájának volt fiatal korában. Később egy amerikai zászló előtt énekel, ami illik a dal címéhez. Ezután láthatjuk a Grease ihlette jelenetet, amikor Miley és barátai egy játszótéren lógnak, majd Miley egy színpadon folytatja az éneklést, mögötte újra az USA zászlójával.

Egyébként ez volt az a dal, amit Miley a 2009-es Teen Choice Awards nevű díjkiosztón adott elő, és sok kritikát kapott a színpadon bemutatott tánca miatt. Miley ugyanis egy kis rúdtánccal fűszerezte fellépését, ami a kritikusok szerint nem igazán illik egy 16 éves lányhoz, főleg olyanhoz, aki rengeteg fiatal lány példaképe. Az új klipjében is táncol Miley, de messze nem annyira kihívóan, mint azon a bizonyos díjkiosztón.

by: vivatv.hu

Aztán tudom, már betettem még nyáron a The Last Song Thailerjét, de most is végignéztem, és elvigre friss, tehát betenném újra. Milz gyönyörű benne, nagyon várom már a filmet, remélem lesz magyar nyelven is ! :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése